Rioolinspectie met camera. 100% inzicht in het riool.

Indien u geconfronteerd wordt met een hinderlijke rioolverstopping, begrijpen wij dat u nieuwsgierig bent naar de mogelijke oorzaak. Soms wordt deze oorzaak al tijdens de ontstoppingswerkzaamheden snel duidelijk, bijvoorbeeld een eenvoudige prop. Echter, wanneer de oorzaak niet direct zichtbaar is, biedt een grondige inspectie met een geavanceerde rioolcamera uitkomst. Deze technologisch geavanceerde camera onthult niet alleen elk mogelijk rioolprobleem, maar verschaft tevens gedetailleerd inzicht in de algehele conditie van uw riool- en afvoersysteem.

Onze inspectie beslaat zelfs de kleinste afvoeren, en hiervoor beschikken we over twee camera-inspectiesystemen. Een minicamera, geschikt voor afvoeren met een diameter tussen 30 mm en 75 mm, en een grotere camera voor afvoeren van 70 mm tot 300 mm.

Een bijzonder kenmerk van onze rioolcamera is de ingebouwde zender, waarmee deze te allen tijde nauwkeurig gelokaliseerd kan worden. Dit betekent dat u direct op de hoogte bent van de exacte locatie van het rioolprobleem, waardoor onnodig zoekwerk, sloopwerk en graafwerk voorkomen kunnen worden. Bovendien kunnen de bevindingen van de rioolinspectie volledig worden vastgelegd en, indien gewenst, aan u worden verstrekt op cd of usb.

Wij inspecteren met precisie en zorg alle aspecten van uw rioleringssysteem, waaronder gootsteenafvoeren, wasbakken, urinoirs, doucheafvoeren, afvoerputjes, hemelwaterafvoeren, toiletafvoeren, hoofdriolering en meer.

Indien u behoefte heeft aan helderheid over uw specifieke rioolprobleem en een gedetailleerd begrip van de algehele gezondheid van uw riolering, staan wij paraat om u te assisteren met onze professionele camera-inspectiediensten.

TIP: Voor aankoop van een (nieuw) huis is het zeer verstandig eerst een camera-inspectie uit te voeren in de riolering. Vaak wordt dit vergeten. Mochten er problemen met de riolering zijn, dan kunt u dat van te voren op laten lossen, of u heeft een zeer goed punt om de prijs van het huis te drukken.

Website gemaakt door StudioWebdev.